Island – ett äventyr med Sophie och Matt

Sophie och Matt, ett underbart par från Australien ute på en flera månader lång Europasemester, kontaktade Juliana för en fotografering. Deras plan var att fotograferas i Norge men när Juliana fick höra att de även skulle till Island ändrades planerna. Juliana passade på att fråga ett gäng fotografer ifall de ville hänga med och vem kan säga nej till ett par dagar på Island? Inte jag i alla fall 🙂

Vi var lite oroliga för att Sophie och Matt skulle bli avskräckta när sju personer dök upp vid deras hotell men de blev lika tokiga som oss – alla kramades och kindpussades så det kändes som om vi känt varandra hur länge som helst.

Vi skulle få följa Sophie och Matt längs Islands södra sida under två dagar. Vi hann se både svarta stränder, vattenfall, övergivna flygplan, en glaciärsjö och ett frieri!! Ja, Matt friade till Sophie medan vi var med och inte ett öga var torrt. Tänk att han haft med sig ringen under flera veckor utan att Sophie haft en aning om detta. Kan det bli mer romantiskt? Tror inte det.

Tack Juliana för att jag fick följa med på detta äventyr! Vart ska vi nästa gång?

Om Fotografixa

Jag är en nyfiken fotograf som älskar att fånga ögonblick med min kamera. Jag är bosatt i Stockholm och älskar att resa så tveka inte att anlita mig, oavsett var du bor. Hoppas att vi ses!
Det här inlägget postades i Blandat, Destination wedding, Kärlek, Porträtt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s