Anna och Mikael, del 1

Anna och Mikael skulle ha sin bröllopsmiddag på samma plats som jag och min man, vi gifte oss dock åtta år före dem. Platsen för festen var Sundbyholms slott, i Eskilstuna. De skulle, liksom oss, gifta sig på en annan ort än var festen skulle vara. De gifte sig i Västerås domkyrka medan vi valde Stockholms rådhus. Anna gjorde sig i ordning hos en frisör medan jag gjorde mig iordning hemma, efter att barnen lämnats på dagis. Anna hade sin syster som tärna medan jag ringde min dagen därpå och berättade. Anna och Mikael hade tre fotografer denna dag, vi hade en kamera med självutlösare. Vi gifte oss alltså helt i hemlighet, vilket Anna och Mikael absolut inte gjorde. De hade familj, släkt och vänner runt sig denna vackra dag.

I detta blogginlägg får ni se deras förberedelser och i nästa kommer deras vigsel och fest.

Förberedelser bröllop Förberedelser bröllop Förberedelser bröllop Förberedelser bröllop

Om Fotografixa

Jag är en nyfiken fotograf som älskar att fånga ögonblick med min kamera. Jag är bosatt i Stockholm och älskar att resa så tveka inte att anlita mig, oavsett var du bor. Hoppas att vi ses!
Det här inlägget postades i Bröllop, Porträtt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s