En titt på året som gått – del 3: bröllop 2014

Kärleksboost – det är inte bara brudparet som får superdupermycket kärlek av släkt och vänner på bröllopsdagen. Även vi fotografer får en enorm kärlekskick, man blir liksom hög på känslor hela dagen lång. Det är en fantastisk ära att få vara en del av denna viktiga dag. Denna dag som har planerats väl och långt i förväg. Ibland får jag, som bröllopsfotograf, till och med vetskap om bröllopen både före de blivande svärmödrarna och brudparens egna barn (för ingen av dem skulle antagligen kunna hålla tyst så länge som krävdes…).

2014 var året med de flesta hemliga bröllopen någonsin (även om skvallertidningar fått reda på några av dem och publicerat egna bilder). Jag har även fotograferat par som inte vill vara med på några bloggar eller andra sociala medier, vilket självklart respekteras.

Ett besök på Sveriges största ö hanns också med under året. Jag var där tillsammans med  Juliana Wiklund. Det var faktiskt ”fotografera bröllop på Gotland”-premiär för oss båda. Jag tror att vi båda fick mersmak så om ni ska gifta er där så hör av er. Jag har inte hunnit att blogga några bilder därifrån så tag gärna en titt på Julianas fantastiska bilder här.

2014 var även året då jag fick fotografera ett bröllop utomlands. Jag fick åka med Juliana Wiklund till norra Frankrike, till Vron. Det var helt fantastiskt! Jag vill såååå gärna göra det fler gånger. Men, i så fall ska jag se till att inte ramla i rabatten – vilket lätt händer om man går för långt baklänges…oops.

Här är några av de underbara par vars bröllopsdag förevigades av mig:

blog1 blog2 blog3

 

Om Fotografixa

Jag är en nyfiken fotograf som älskar att fånga ögonblick med min kamera. Jag är bosatt i Stockholm och älskar att resa så tveka inte att anlita mig, oavsett var du bor. Hoppas att vi ses!
Det här inlägget postades i Blandat, Bröllop, Destination wedding och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s