En midsommardröm

Medan decembermörkret är på ingång sitter jag inomhus och går igenom Amanda och Tomas bröllopsbilder. Amanda hörde av sig till mig i våras och undrade ifall jag ville fota dem. På midsommarafton. Jag tvekade först, då midsommar är en familjehelg, men när jag fick höra om deras planer (det var främst Disneyklänningen jag föll för) kunde jag inte tacka nej. Jag ångrade mig inte en sekund. Och…jag hann även vara med min egen familj och äta god midsommarmat.

Amanda o Tomas

Vi träffades på Bergendal för att fotografera porträtten. Därefter åkte vi vidare till Sollentuna kyrka för vigseln. När jag kom in i kyrkan tappade jag nästan andan. Det var blommor överallt. Överallt och helt fantastiska.

Vigselceremonin var så vacker. Amandas pappa lämnade över Amanda till Tomas och framme vid altaret väntade Amandas mamma, som var deras präst. Under ceremonin sjöng både Amandas pappa och syster. Inte ett öga var torrt. Jag önskar Amanda och Tomas all lycka i framtiden.

Amanda o Tomas Amanda o Tomas Amanda o Tomas Amanda o Tomas

Annonser

Om Fotografixa

Jag är en nyfiken fotograf som älskar att fånga ögonblick med min kamera. Jag är bosatt i Stockholm och älskar att resa så tveka inte att anlita mig, oavsett var du bor. Hoppas att vi ses!
Det här inlägget postades i Bröllop och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s