Bokrelease – Dagen då döden kom

Efter drygt ett års väntan och längtan är boken äntligen här!! Den 7:e april var det bokrelease och seminarium här i Stockholm. På seminariet medverkade Lena Friblick (som är en utav författarna), Ann-Kristin Lundmark (psykolog och psykoterapeut) samt Erik Ståhl (en av de som blev intervjuad i boken).

Boken innehåller flera berättelser av kända (bland annat Stina Wollter, KG Hammar och Ann Söderlund) och okända människor – om deras berättelser om hur de upplevt döden och om hur livet gått vidare. Det är en fantastisk bok som innehåller både sorg och glädje. I boken får man bland annat möta en pappa som förlorat sina tre barn i tsunamin, en mamma som förlorat sitt barn i magen, en syster som gått bort för tidigt, en mamma som inte orkat med livet längre. Man får även svar på många svåra frågor, av Ann-Kristin Lundmark. Om man inte orkar läsa hela boken i ett sträck, så kan man titta på alla fina bilder, några av dem tagna av mig…!

Tack Anna Töörn och Lena Friblick för denna fantastiska resa!

 

Om Fotografixa

Jag är en nyfiken fotograf som älskar att fånga ögonblick med min kamera. Jag är bosatt i Stockholm och älskar att resa så tveka inte att anlita mig, oavsett var du bor. Hoppas att vi ses!
Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s